6 Οφέλη από την πρόσληψη εταιρείας φορτηγών βαρέων αποστάσεων

2
6 Οφέλη από την πρόσληψη εταιρείας φορτηγών βαρέων αποστάσεων

Εάν προσπαθείτε να στείλετε εξοπλισμό και υλικά σε μια νέα τοποθεσία, πρέπει να βασιστείτε σε υπηρεσίες μεταφοράς φορτηγών υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εταιρείες μεταφοράς φορτηγών ίδιες. Μερικοί ειδικεύονται σε ελαφρύτερα φορτία, ενώ άλλοι επικεντρώνονται στις βαριές μεταφορές. Αν σας ενδιαφέρει το τελευταίο, ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει το κόστος η βαριά μεταφορά.

Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, ας βουτήξουμε στα βαρέα φορτηγά και γιατί είναι μια καλή επένδυση.

Γιατί χρειάζεστε μια εταιρεία φορτηγών βαρέων αποστάσεων;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου μια εταιρεία βαρέων μεταφορών θα λειτουργήσει καλύτερα από άλλα είδη επιχειρήσεων μεταφοράς φορτηγών, όπως:

  • Μηχανήματα κατασκευής – Οι γερανοί, οι μπουλντόζες και άλλα μηχανήματα κατασκευής είναι πολύ μεγάλα για ένα τυπικό φορτηγό ξηρού φορτίου ή ρυμουλκούμενο με επίπεδη επιφάνεια.
  • Οικοδομικά υλικά – Μπορεί να είναι δύσκολο να μεταφέρετε μεγάλα οικοδομικά υλικά, όπως χαλύβδινες δοκούς, πασσάλους από σκυρόδεμα και άλλα. Ακόμα κι αν ταιριάζουν σε ένα τυπικό ρυμουλκούμενο, το βάρος μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για κανονικές εξέδρες.
  • Περιορισμοί βάρους – Μερικές φορές, δεν είναι το μέγεθος του φορτίου – είναι το βάρος. Τα περισσότερα φορτηγά έχουν αυστηρά όρια βάρους, που σημαίνει ότι πρέπει να αναβαθμιστείτε σε εταιρεία βαρέων αποστάσεων για να χωρέσετε τον εξοπλισμό σας.

Κορυφαία 6 οφέλη από την πρόσληψη εταιρείας φορτηγών βαρέων αποστάσεων

Λιγότεροι επιτρεπόμενοι πονοκέφαλοι

Κάθε πολιτεία και κομητεία έχει τους δικούς της κανονισμούς σχετικά με τη μεταφορά εμπορευμάτων. Όχι μόνο χρειάζεστε άδειες και έγγραφα για την τυπική αποστολή, αλλά χρειάζεστε επίσης επιπλέον άδειες για υπερμεγέθη και υπέρβαρα φορτία. Εάν σκοπεύετε να μεταφέρετε υλικά σε πολλές καταστάσεις, αυτός ο πονοκέφαλος θα αυξηθεί εκθετικά.

Ευτυχώς, οι εταιρείες βαρέων φορτηγών μπορούν να φροντίσουν για αυτές τις άδειες για εσάς, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιμένετε να φτάσει η αποστολή σας. Το να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά μπορεί να χάσετε ένα βήμα και να διακινδυνεύσετε να κατασχεθεί το φορτίο σας.

Αποδοτική

Υπάρχουν πολλά έξοδα που προέρχονται από τη διαχείριση ενός στόλου φορτηγών. Αρχικά, πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος του ίδιου του φορτηγού, μαζί με τη συντήρηση, τον καθαρισμό, τα καύσιμα, την ασφάλιση και πολλά άλλα. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε ένα εξειδικευμένο τρέιλερ για τη μεταφορά συγκεκριμένου εξοπλισμού, το οποίο θα διογκώσει ακόμη περισσότερο το κόστος σας.

Συνολικά, είναι πολύ πιο προσιτό να προσλάβετε μια εταιρεία φορτηγών βαρέων μεταφορών. Όχι μόνο έχουν περισσότερα οχήματα διαθέσιμα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα τα άλλα έξοδα.

Πρόσβαση σε νεότερα οχήματα στόλου και τεχνολογία

Οι εταιρείες μεταφορών προσπαθούν πάντα να εξορθολογίσουν τις δραστηριότητές τους και να μειώσουν το κόστος τους. Το αποτέλεσμα είναι φορτηγά με οικονομία καυσίμου, καλύτερη τεχνολογία δρομολόγησης και πιο εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτά τα οφέλη μπορούν να μεταφραστούν στην επιχείρησή σας, καθώς θα έχετε πρόσβαση σε όλα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα φορτηγά υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να μην έχετε από μια τυπική εταιρεία μεταφοράς φορτηγών.

Μειώστε τον κίνδυνο σας

Υπάρχουν τόνοι μεταβλητών που εμπλέκονται κατά την αποστολή εξοπλισμού ή φορτίου από το ένα σημείο στο άλλο. Εάν προσπαθήσατε να στείλετε αυτά τα αντικείμενα μόνοι σας, αναλαμβάνετε επίσης όλο τον κίνδυνο. Τι θα συμβεί αν το φορτηγό χαλάσει; Τι γίνεται αν ένα καιρικό συμβάν βλάψει τον εξοπλισμό σας; Τι γίνεται με την κλοπή;

Όταν εργάζεστε με μια εταιρεία βαρέων φορτηγών, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές τις ερωτήσεις. Η εταιρεία διαθέτει ασφάλιση και άλλες ασφάλειες για να παρέχει εξαιρετική ηρεμία. Μόλις το φορτίο σας είναι στο φορτηγό, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα φτάσει με ασφάλεια.

Παρέχονται οχήματα συνοδείας

Οι άδειες δεν είναι το μόνο υλικοτεχνικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε. Τα υπερμεγέθη φορτία χρειάζονται επίσης οχήματα συνοδείας για να ελέγξουν για προβλήματα εκκαθάρισης και να προειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς στο δρόμο. Οι περισσότερες πολιτείες έχουν νόμους για αυτά τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένης της σήμανσης και του φωτισμού που χρειάζονται.

Ευτυχώς, όταν εργάζεστε με μια εταιρεία μεταφοράς φορτηγών βαρέων αποστάσεων, μπορούν να σας προσφέρουν αυτά τα επιπλέον αυτοκίνητα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προμήθεια τόσο των οχημάτων όσο και των οδηγών. Για αποστολές μεγάλων αποστάσεων, αυτές οι προκλήσεις θα μπορούσαν να είναι σχεδόν αδύνατες αν προσπαθήσατε να τις ξεπεράσετε μόνοι σας.

Εξοικονόμηση χρόνου

Δεδομένου ότι οι εταιρείες βαρέων φορτηγών αποστέλλουν εξοπλισμό όλη την ώρα, ξέρουν τι να κάνουν και πώς να χειριστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο. Εάν προσπαθήσατε να καταλάβετε αυτά τα logistics μόνοι σας, υπάρχει μια αρκετά σημαντική καμπύλη εκμάθησης. Για να μην αναφέρουμε τον χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται για να εξασφαλίσετε άδειες, άδειες και έγγραφα για το φορτίο σας. Συνολικά, μπορείτε να παραλάβετε την αποστολή σας πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε μόνοι σας.

Αφήστε την Osage Trucking να φροντίσει τις ανάγκες σας για μεταφορά

Μην αφήνετε τα βαριά σας φορτία σε κανέναν. Στην Osage Trucking, καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται για να φτάσουμε τα υπερμεγέθη φορτία στον προορισμό τους. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε την αποστολή σας στον προορισμό της έγκαιρα και με ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Κατηγοριοποιούνται σε: Heavy Haul, Logistics Company, Oversize Hauling, Trucking Companies

Schreibe einen Kommentar