Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Conestoga TrailersHeavy Haulers Blog

0
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Conestoga TrailersHeavy Haulers Blog

Τα τρέιλερ Conestoga είναι μερικές φορές γνωστά ως ρυμουλκούμενα „Curtainside“. Ένα ρυμουλκούμενο Conestoga είναι ένα εξειδικευμένο τμήμα τρέιλερ που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με γνώμονα τη δύναμη, την ευελιξία, την ασφάλεια και την προστασία από εξωτερικά στοιχεία. Είναι εξοπλισμένα με ένα ανασυρόμενο σύστημα μουσαμίσματος που εκτείνεται στο μήκος του καταστρώματος τους. Τα ρυμουλκούμενα Conestoga σχεδιάζονται και χρησιμοποιούνται στη ναυτιλία μεγάλων φορτίων. Τα περισσότερα από αυτά έχουν μέγιστο όριο βάρους φορτίου από 42.000 έως 45.000 λίβρες. Τα μεγαλύτερα τρέιλερ έχουν μήκος μεταξύ 48′ και 53′, πλάτος 8’2 ιντσών και ύψος 8′. Δεδομένου ότι είναι εξειδικευμένα ρυμουλκούμενα, τα τρέιλερ Conestoga ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για την απόκτησή τους, επομένως είναι πάντα καλύτερο να καλέσετε εκ των προτέρων.

Τα ρυμουλκούμενα της Conestoga είναι εξαιρετικά για τη μεταφορά εξοπλισμού παιδικής χαράς σε εξελιγμένα μηχανήματα και ακόμη και για τη μεταφορά μεγάλου κατασκευαστικού εξοπλισμού. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποστολή αντικειμένων που δεν μπορούν να μεταφερθούν σε φορτηγά ξηρού φορτίου ή άλλα ρυμουλκούμενα με εμπορευματοκιβώτια λόγω των μεγεθών τους και των παραμέτρων χειρισμού. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού τρέιλερ Conestoga:

Πίσω τόξα – Αυξάνουν τη σταθερότητα του τρέιλερ και ενισχύουν την ομαλή κύλιση.

Τιμωρημένος Tarp – Χρησιμοποιείται για την κάλυψη των φιόγκων αλουμινίου

Τόξα Uplift – Μεγιστοποιήστε τα ρυμουλκούμενα εντός της απόστασης

Μπροστινά τόξα – Αυξάνουν τη σταθερότητα του τρέιλερ και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του μουσαμά

Διαφράγματα – Ενισχύουν τη δύναμη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα του φορτίου και των οδηγών φορτηγών.

Πίσω άκρα – είναι εξοπλισμένα με αποκλειστικό μηχανισμό κλειδώματος και λειτουργούν από το έδαφος.

Ενώ το Conestoga είναι ένα ειδικό ρυμουλκούμενο, δεν απαιτεί καμία μοναδική συντήρηση εκτός από την τακτική λίπανση με λίπανση για τις πίσω κλειδαριές και την επιθεώρηση των συγκροτημάτων παλαμάκια. Παρόλα αυτά, ο οδηγός θα πρέπει να πραγματοποιήσει ενδελεχή έλεγχο του φορτίου πριν το ανοίξει. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι ο μουσαμάς είναι καλά τεντωμένος. Οποιαδήποτε ζητήματα εντοπίζονται κατά την επιθεώρηση θα πρέπει πάντα να διορθώνονται προτού εξελιχθούν σε περαιτέρω ζημιές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήταν καλύτερο να αφήσετε τέτοιες εργασίες σε εξειδικευμένες εταιρείες όπως η Heavy Haulers. Αυτές οι εταιρείες είναι καλά εξοπλισμένες με τρέιλερ Conestoga τελευταίας τεχνολογίας για να σας βοηθήσουν να μετακινήσετε τα εμπορεύματά σας με ασφάλεια και άνεση. Αυτό σας εξοικονομεί το επιπλέον κόστος της ενοικίασης αυτού του εξοπλισμού ή της αγοράς του δικού σας, το οποίο συνοδεύεται από πρόσθετο κόστος συντήρησης και επισκευής.

Schreibe einen Kommentar