Τρεις τάσεις που πρέπει να αξιοποιήσετε για τη στρατηγική μάρκετινγκ Solar + Storage σας το 2020 –

5
Τρεις τάσεις που πρέπει να αξιοποιήσετε για τη στρατηγική μάρκετινγκ Solar + Storage σας το 2020 –

Καλή δεκαετία, συνάδελφοι! Η αρχή της δεκαετίας του 2020 φέρνει ένα νέο κεφάλαιο στο επικό έπος της ανάπτυξης και της εξέλιξης της ηλιακής βιομηχανίας. Πριν περάσει το 2020, ακολουθούν τρεις βασικές τάσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς δημιουργείτε ή ανανεώνετε τη στρατηγική μάρκετινγκ ηλιακής ενέργειας + αποθήκευσης για το 2020.

#1: EV και μπαταρίες

Μεταξύ του Elon που κυκλοφορεί το ντεμπούτο του Tesla 3 στην Κίνα (ολοκληρώθηκε με χορευτικές κινήσεις) και εταιρείες όλων των τύπων που παρουσιάζουν τα δικά τους EV (σε εξετάζουμε, Sony), το 2020 έχει καθιερωθεί σταθερά ως η χρονιά του EV. Και με αυτό έρχεται ένα σαφές μήνυμα: Η υποδομή αποθήκευσης μπαταριών EV με ηλιακή ενέργεια δεν είναι πλέον πολυτέλεια. Είναι ανάγκη.

Sony Vision S
Το Vision S της Sony έκανε το εννοιολογικό ντεμπούτο του στην Έκθεση Consumer Electronics 2020. (Φωτογραφία: Sony.)

Πού ταιριάζει λοιπόν η εταιρεία σας; Καθώς προσδιορίζετε τους συνεργάτες αποθήκευσης μπαταριών για τους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες σας, εξερευνήστε εταιρείες με αξιόπιστη παρουσία που κατανοούν επίσης πώς να διαθέσουν στην αγορά ένα κοινό έργο ηλιακής/αποθήκευσης.

Για παράδειγμα, ο ιστότοπος του SunRun σχετικά με τη λύση ηλιακής + αποθήκευσης, καλείται Brightbox, παρέχει έναν χρήσιμο οδηγό για να δείξει πού μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη τιμή ανάλογα σε ποια κατάσταση βρίσκεστε. Αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, καθώς ενημερώνει και εμπνέει. Οποιαδήποτε εταιρεία ηλιακής ενέργειας με προσφορά αποθήκευσης θα μπορούσε να υιοθετήσει μια παρόμοια προσέγγιση. Η ποσοτικοποίηση των οφελών των προϊόντων σας σε τοπικό επίπεδο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεχωρίσετε.

#2 Το κόστος της ηλιακής ενέργειας + αποθήκευσης: Μείωση και εξορθολογισμός

Φωτογραφία: Tesla

Πρώτον, τα άσχημα νέα: Η ομοσπονδιακή νομοθεσία που επεκτείνει την έκπτωση φόρου ηλιακής ITC δεν πέρασε, επομένως από την 1η Ιανουαρίου, η πίστωση φόρου μειώθηκε από 30% σε 26%. Τα καλά νέα: Θα επιβιώσουμε. Οι τιμές για τα ηλιακά εξαρτήματα εξακολουθούν να μειώνονται σταθερά και δεν είναι μόνο τα ηλιακά στοιχεία και τα εξαρτήματα. Το κόστος αποθήκευσης μπαταριών (τόσο εμπορικής όσο και οικιακής χρήσης) μειώνεται επίσης. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από το The Rocky Mountain Institute διαπιστώνει ότι το κόστος αποθήκευσης ενέργειας της μπαταρίας είναι λιγότερο από το ένα πέμπτο από αυτό που ήταν πριν από μια δεκαετίαεπιτρέποντας στις μπαταρίες να γίνουν οικονομικά αποδοτικές σε μια αυξανόμενη λίστα τοποθεσιών και περιπτώσεων χρήσης.

Με το μειούμενο κόστος για ηλιακή+αποθήκευση και μια βελτιωμένη διαδικασία εγκατάστασης σε πολλές δικαιοδοσίες, αυτό υπερνικά τη μείωση του ITC, προσθέτοντας περισσότερες οικονομίες που μπορούν να μεταφερθούν στους πελάτες σας.

#3 Η κλιματική αλλαγή έρχεται σε ηλικία

Με όλα τα πρόσφατα νέα για την κλιματική αλλαγή, οι πελάτες σας είναι πιο ενημερωμένοι από ποτέ. Όροι όπως η «ανθεκτικότητα» και το «ξύρισμα αιχμής» δεν είναι πλέον απλώς ορολογία του κλάδου – είναι θέματα που κατανοούν όλο και καλύτερα οι πελάτες σας. Τόσο οι οικικοί όσο και οι εμπορικοί πελάτες θα ενδιαφέρονται ακόμη περισσότερο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ως θεμέλιο της δέσμευσής τους για βιωσιμότητα και έναν απτό τρόπο μετριασμού της κλιματικής αλλαγής.

Επιπλέον, όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν μια προσέγγιση τριπλής βάσης, εστιάζοντας στα 3 Ps των ανθρώπων, του πλανήτη και του κέρδους. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι η βιωσιμότητα δεν είναι μόνο καλή για τον πλανήτη. είναι καλό για τις επιχειρήσεις. Αυτό Άρθρο του Forbes είναι ένα καλό αστάρι στην τριπλή κατώτατη γραμμή γνωστό ως TBL.

Είτε η εταιρεία σας έχει υιοθετήσει μια προσέγγιση TBL είτε δεν έχει σκεφτεί τους στόχους βιωσιμότητας σας, ως εταιρεία ηλιακής ενέργειας είναι καλή ιδέα να μπορείτε να απαντάτε σε ερωτήσεις όπως αυτές:

Πώς προμηθεύεστε τα πάνελ και τις μπαταρίες σας; Πού και πώς κατασκευάζονται; Το ηλιακό + σύστημα αποθήκευσης θα φορτίζει και θα αναπτύσσεται σε χρόνο που θα μεγιστοποιεί την αξία του και θα ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα άνθρακα (γνωστός και ως Arbitrage); Πώς λειτουργεί το σύστημα κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου ή μη προγραμματισμένου μπλακ άουτ λόγω κλιματικών γεγονότων όπως πυρκαγιές ή καταιγίδες πάγου?

Εάν είστε σε θέση να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις με δεδομένα και παραδείγματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα δείξετε γρήγορα στους πελάτες σας ότι είστε ενημερωμένοι για βιώσιμες πρακτικές.

Διαφοροποίηση της εταιρείας σας με πιστοποίηση B Corp

Ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να αποδείξετε τη δέσμευση της εταιρείας σας στη βιωσιμότητα είναι να πιστοποιηθείτε σε ένα από τα πρότυπα βιωσιμότητας. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στις πιθανές πιστοποιήσεις, που προτιμάμε Πιστοποίηση B Corp, αφού αποτελεί καθιερωμένο πρότυπο με παγκόσμια αναγνώριση. Η απόκτηση Πιστοποίησης B Corp ενισχύει την επωνυμία σας δείχνοντας στους πελάτες σας ότι είστε μια εταιρεία υψηλής αξιοπιστίας με μεγαλύτερο κοινωνικό σκοπό.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για πιστοποίηση B Corp ή θέλετε να μιλήσετε για το πώς να βελτιώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ ηλιακής ενέργειας + αποθήκευσης το 2020, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για μια δωρεάν συνεδρία συμβουλευτικής.

Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το 2020 και να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στον κλάδο μας!

Schreibe einen Kommentar