Τι να ταΐσετε το Deutscher Wachtelhund σας; Δίαιτες και Μέθοδοι Σίτισης για τον Σκύλο σας

0
Τι να ταΐσετε το Deutscher Wachtelhund σας; Δίαιτες και Μέθοδοι Σίτισης για τον Σκύλο σας

Το Deutscher Wachtelhund είναι ένα σπάνιο όπλο σκυλί που προέρχεται από τη Γερμανία. Είναι ευέλικτο, έξυπνο και στοργικό ταμπεραμέντο που ταιριάζει καλύτερα σε μια δραστήρια οικογένεια με μεγάλο χώρο για να εκτελεί διαφορετικές σωματικές δραστηριότητες.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το σκυλί σας χαρούμενο και υγιές, θα πρέπει να του δοθεί μια σωστή διατροφή που ωφελεί την υγιή και ευτυχισμένη ζωή του.

Δίαιτες

Μια πλήρης ισορροπημένη διατροφή είναι αυτό που διατηρεί το Deutscher Wachtelhund σας σε καλή υγεία και μυαλό. Έτσι, ταΐστε τους ένα γεύμα που έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Πρωτεΐνη: Η πρωτεΐνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά στη διατροφή του σκύλου σας. Βοηθά στο χτίσιμο των μυών, των οστών, των ιστών, των μαλλιών, των νυχιών και πολλών άλλων. Ένα κουτάβι χρειάζεται περίπου 29% πρωτεΐνη στη διατροφή του και ένας ενήλικας χρειάζεται 24-25% πρωτεΐνη στην καθημερινή του διατροφή.

Λίπος: Τα λίπη παρέχουν ενέργεια στον σκύλο σας και τον κρατούν ενεργό όλη την ημέρα. Βοηθά επίσης να γίνει το δέρμα και το τρίχωμα λαμπερό και υγιές. Έτσι, περίπου το 5% του λίπους χρειάζεται στην καθημερινή διατροφή του σκύλου σας.

Νερό: Το νερό είναι πολύ απαραίτητο στη διατροφή του σκύλου σας καθώς το σώμα του περιέχει περίπου 70% νερό. Έτσι, να έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο ​​και καθαρό νερό στο πλευρό του σκύλου σας.

Πόσο να ταΐσετε το Deutscher Wachtelhund;

Το κουτάβι Deutscher Wachtelhund που είναι 6-13 εβδομάδων θα πρέπει να τρέφεται με τέσσερα γεύματα την ημέρα καθώς χρειάζεται συχνή σίτιση για την ανάπτυξη του σώματος. Ελέγξτε για όλη τη διατροφή που περιέχεται στη συσκευασία, ώστε το κουτάβι να λάβει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Τα γεύματα ενός κουταβιού 3-6 μηνών πρέπει να μειωθούν σε 3 γεύματα την ημέρα. Ενώ ένας ενήλικος σκύλος 8 μηνών και άνω πρέπει να ταΐζεται 2 γεύματα την ημέρα.

Γερμανικό Σπάνιελ σε ένα δάσος
Γερμανικό Σπάνιελ σε ένα δάσος.
Πηγή εικόνας: Pet Keen

Τροφή για σκύλους για το Deutscher Wachtelhund

Το να ταΐζετε με τροφή για σκύλους υψηλής ποιότητας Deutscher Wachtelhund είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του. Επομένως, να είστε προσεκτικοί με τα παρασκευασμένα τρόφιμα που αγοράζετε για τον σκύλο σας. Ελέγχετε πάντα για τα θρεπτικά συστατικά και τα συστατικά που περιέχονται μέσα στη συσκευασία. Παρακάτω είναι η λίστα με τις τροφές για σκύλους που μπορείτε να επιλέξετε για τον σκύλο σας.

 • Blue Buffalo Wilderness Χωρίς κόκκους υψηλής πρωτεΐνης, φυσική ξηρή τροφή για κουτάβια για σκύλους
 • Victor Dog Food Χωρίς σιτηρά Active Dog and Puppy Formula
 • Orijen Original
 • Purina Pro Plan SPORT Formula

Συμπληρώματα για το Deutscher Wachtelhund

Τα συμπληρώματα καλύπτουν τις ανάγκες διατροφής του σκύλου σας εάν δεν ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, εάν ταΐζετε μια πλήρη ισορροπημένη διατροφή, δεν χρειάζεται να του ταΐζετε επιπλέον συμπληρώματα καθώς θα έχει κάποιες παρενέργειες.

Παρακάτω είναι η λίστα των κοινών συμπληρωμάτων που δίνονται σε σκύλους.

 • Προβιοτικά
 • Αντιοξειδωτικά
 • Γλυκοζαμίνη
 • Πολυβιταμίνες

Ανθρώπινη τροφή που μπορεί και δεν μπορεί να φάει το Deutscher Wachtelhund

Μπορείτε να ταΐσετε κάποια μερίδα φαγητού στο Deutscher Wachtelhund σας. Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα που ένας άνθρωπος είναι υγιής για τον άνθρωπο μπορεί να είναι εξίσου τοξική για τους σκύλους. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας μπορεί να το φάει πριν του ταΐσετε οποιαδήποτε ανθρώπινη τροφή.

Γερμανικό Σπάνιελ κάθεται
Γερμανικό Σπάνιελ κάθεται.
Πηγή εικόνας: Puppy Toob

Μπορώ να φάω

Δεν μπορώ να φάω

 • Αβοκάντο
 • Πάρα πολύ αλάτι
 • Καφεΐνη
 • Σκόρδο και κρεμμύδι
 • Σοκολάτες

Γιατί το Deutscher Wachtelhund σας δεν τρώει;

 • Ένας από τους συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το Deutscher Wachtelhund σας δεν τρώει σωστά μπορεί να οφείλεται στις στομαχικές διαταραχές του. μπορεί να προκληθεί λόγω της κατανάλωσης κάτι κακό ή κάτι μη βρώσιμο. Συνήθως τρώει λίγο πράσινο γρασίδι για να καθαρίσει το έντερό του, ωστόσο, εάν ο σκύλος σας δεν βελτιωθεί σε 24 ώρες, πηγαίνετε τον σε κτηνίατρο.
 • Ένα νέο περιβάλλον ή νέο χρονοδιάγραμμα μπορεί επίσης να κάνει τον σκύλο σας να χάσει την όρεξη λόγω σύγχυσης. Επομένως, ταΐζετε πάντα τον σκύλο σας ταυτόχρονα. Εάν έχετε μετακομίσει πρόσφατα σε ένα νέο μέρος με τον σκύλο σας, κάντε τον να βολευτεί και δώστε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.
 • Μπορεί να υπάρχουν κάποια οδοντικά προβλήματα, γι‘ αυτό ελέγξτε το στόμα τους και εάν δείτε πρησμένα ή αιμορραγικά ούλα, πηγαίνετε τον σκύλο σας σε κτηνίατρο.

Επισκεφτείτε το Doglime για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ράτσες σκύλων και τη διατροφή τους.

Schreibe einen Kommentar