Πώς λοιπόν μια εταιρεία Logistics βελτιώνει την επιχείρησή μου;

0
Πώς λοιπόν μια εταιρεία Logistics βελτιώνει την επιχείρησή μου;

Με την ευρεία του έννοια, τα logistics συνίστανται στη διαχείριση της ροής των υλικών μεταξύ ενός συγκεκριμένου σημείου προέλευσης και όλων εκείνων των σημείων διανομής ή κατανάλωσης που είναι απαραίτητα για την κάλυψη της ζήτησης των πελατών. Η διαχείριση των logistics γενικά περιλαμβάνει πόρους όπως εξοπλισμό, προμήθειες, υλικά και πολλά άλλα αντικείμενα που θεωρούνται «αναλώσιμα».

Οι δραστηριότητες που εμπλέκονται με τον συντονισμό περιλαμβάνουν συνήθως το χειρισμό υλικού, την παραγωγή, την απογραφή, τη συσκευασία, τη ροή πληροφοριών, τη μεταφορά μεταξύ των σημείων, την αποθήκευση και την ασφάλεια για όλα τα εμπλεκόμενα αγαθά. Ο συντονισμός είναι ένα σημαντικό συστατικό της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, το οποίο είναι υπεύθυνο για το σύνολο ροή και αποθήκευση αγαθών μεταξύ των σημείων προέλευσης και των σημείων κατανάλωσης.

Ο στόχος της αποτελεσματικής διεξαγωγής των logistics είναι η ελαχιστοποίηση των πόρων, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση λιγότερων εξόδων, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη μέγιστη ροή αγαθών. Προκειμένου να επιτευχθεί ο πιο αποτελεσματικός συντονισμός, τα μοντέλα κατασκευάζονται και αναλύονται συνήθως έτσι ώστε οι αποτελεσματικότητες να μπορούν να ανακαλυφθούν και να αξιοποιηθούν όπου κι αν υπάρχουν.

Τι είναι τα συστήματα logistics και διαχείρισης μεταφορών;

Ενώ οι εμπορευματικές μεταφορές αποτελούν ουσιαστικό μέρος οποιουδήποτε συστήματος διαχείρισης μεταφορών, είναι ελλιπείς χωρίς πολλά άλλα στοιχεία που χρησιμεύουν για τη διευκόλυνση της διέλευσης. Ένα από αυτά τα απαραίτητα στοιχεία είναι ένα εσωτερικό σύστημα αποστολής, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες μπορεί να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Ακόμη και όταν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, είναι απαραίτητο να έχετε ένα χρονοδιάγραμμα για την παραλαβή των φορτίων ή τον συντονισμό των παραλαβών LTL. Ένα σύστημα εσωτερικής αποστολής αποδεικνύεται πολύτιμο στην ικανότητά του να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και τα μεταβαλλόμενα χρονοδιαγράμματα, έτσι ώστε να διατηρείται ομαλή ροή εμπορευμάτων ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος συντονισμού και διαχείρισης μεταφορών (ή TMS) είναι η ισχυρή ικανότητα παρακολούθησης του φορτίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς. Το να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεται το φορτίο ανά πάσα στιγμή είναι κρίσιμο, ώστε όλα τα σημεία κατά μήκος του δικτύου διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας να μπορούν να γνωρίζουν πότε να αναμένουν την παράδοση.

Μια άλλη ωφέλιμη πτυχή ενός καλού δικτύου διαχείρισης μεταφορών είναι η ικανότητά του να ενσωματώνεται με συστήματα λογισμικού από σημεία διανομής εντός της αλυσίδας εφοδιασμού. Για να επιτευχθεί αυτό, ένα δίκτυο διαχείρισης μεταφορών χρησιμοποιεί μια ανοιχτή μορφή API που του επιτρέπει να συνδέεται με ιστότοπους διαφόρων εταιρειών, έτσι ώστε τα τιμολόγια να υποβάλλονται σε γρήγορη επεξεργασία και οι πληροφορίες να γίνονται διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο. Λόγω του παράγοντα ολοκλήρωσης, είναι επίσης απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι διατηρείται υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ώστε να μην διακυβεύονται δεδομένα κρίσιμα για τις επιχειρήσεις.
Για να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, θα είναι πάντα απαραίτητο να μειώνονται ή να εξαλείφονται οι χαμένες διαδρομές και τα δαπανηρά deadheads, και αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά ένα καλό TMS. Ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης μεταφορών θα έχει πρόσβαση σε πολλαπλούς πίνακες φόρτωσης, και αυτό θα διατηρεί τα φορτηγά οχήματα που λειτουργούν με την πιο αποδοτική χωρητικότητά τους. Ενώ χρησιμοποιούνται αυτές οι αποδόσεις, όλα τα πρότυπα DOT εξακολουθούν να τηρούνται, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραβίαση των βιομηχανικών προτύπων.

Εξειδικευμένη μεταφορά Osage

Χρειάζεστε βαρύ εξοπλισμό έλξης; Σας Καλύπτουμε!

Είτε μεταφέρετε μεγάλο φορτίο, εξειδικευμένο εξοπλισμό κατασκευής είτε χρειάζεστε μονόδρομο φορτίο, η Osage σας καλύπτει! Κατεβάστε το φυλλάδιο μας για να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να προσφέρει σε εσάς και την επιχείρησή σας η συνεργασία με μια εταιρεία που έχει 40 και πλέον χρόνια στην επιχείρηση!

Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ αντίγραφό μου!

Πώς μπορεί τα logistics να ωφελήσουν την επιχείρησή σας;

Η αποτελεσματική εφοδιαστική μπορεί να έχει α μεγάλη επιρροή για κάθε εταιρεία, και υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να επιτευχθούν με ένα καλά εφαρμοσμένο σύστημα. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

  • Εξοικονόμηση κόστους: Ένα καλό υλικοτεχνικό σύστημα θα εντοπίσει περιοχές όπου υπάρχουν σπατάλες ή αναποτελεσματικότητα και αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία σας να εφαρμόσει καλύτερες πρακτικές για εξοικονόμηση χρημάτων και μείωση των εξόδων.
  • Θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα: Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, μπορείτε να επιτύχετε θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα συντονίζοντας αποτελεσματικά τον προγραμματισμό σας. Όταν η μετακίνηση του προϊόντος πραγματοποιείται έγκαιρα, ασφαλή και αποτελεσματικά, οδηγεί πάντα σε οφέλη για την επιχείρησή σας. Με μια ισχυρή υλικοτεχνική βάση, μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ώστε να γίνει περιφερειακή, διεθνής ή ακόμα και παγκόσμια παρουσία της. Επειδή είστε σε θέση να παραδίδετε προϊόντα γρήγορα και αποτελεσματικά, γίνεστε ικανοί να υποστηρίζετε πελάτες σε όλο τον κόσμο.
  • Δημιουργία αξίας: Με ένα καλό δίκτυο συντονισμού, τα προϊόντα σας μπορούν να διατεθούν σε μια ευρύτερη ομάδα εταιρειών και ατόμων, δημιουργώντας έτσι αξία για όλους τους πελάτες σας. Επειδή μπορείτε να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων σε όλους τους πελάτες σας, δημιουργείτε έτσι πρόσθετη αξία τόσο για τους πελάτες όσο και για την εταιρεία σας.
  • Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα: Δεδομένου ότι το παγκόσμιο εμπόριο αυξάνεται σε δημοτικότητα, τα logistics έχουν αναλάβει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο καθώς οι εταιρείες δημιουργούν συνεργασίες που απαιτούν αυξημένη χρήση μεταφοράς και αποθήκευσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μεταφορά και η αποθήκευση ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, με αποτέλεσμα ακόμη ταχύτερη παράδοση.
  • Ακρίβεια παράδοσης: Με αυξημένη έμφαση που δίνεται στις γρήγορες αποστολές και παραδόσεις, υπάρχει επίσης αυξημένη σημασία των συστημάτων συντονισμού και διαχείρισης μεταφορών. Ακόμη και οι απαιτήσεις σύντομου χρόνου μπορούν να εκπληρωθούν με ακρίβεια και τα σωστά προϊόντα μπορούν να παραδοθούν στις σωστές τοποθεσίες με συνέπεια όταν ένα εξελιγμένο σύστημα logistics παρακολουθεί ολόκληρη τη διαδικασία.
  • Κρίσιμο για την επιτυχία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Μια καλή αλυσίδα εφοδιασμού έχει τεράστιο αντίκτυπο στις πωλήσεις και τα κέρδη. Χωρίς καλά οργανωμένα logistics, απλά δεν θα ήταν δυνατό για οποιοδήποτε δίκτυο εφοδιαστικής αλυσίδας να είναι αποτελεσματικό. Ο συντονισμός ανοίγει την πόρτα για την οικοδόμηση θετικού πλεονεκτήματος στη διανομή αγαθών και την ικανοποίηση των απαιτήσεων μεταφοράς.

Τι είναι μια εταιρεία logistics και πώς βοηθά την επιχείρησή μου - Hauling

Τελικές σκέψεις

Μία από τις μεγαλύτερες πηγές εξοικονόμησης κόστους που μπορεί να εξετάσει η επιχείρησή σας σήμερα είναι στον τομέα των συστημάτων logistics και διαχείρισης μεταφορών — συγκεκριμένα μέσω της εξωτερικής ανάθεσης αυτών των λειτουργιών σε μια αξιόπιστη και έμπειρη μεσιτεία εμπορευμάτων που διαθέτει εξειδίκευση και στους δύο τομείς. Η Osage Specialized Transport είναι ένας τέτοιος οργανισμός και μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο για τη διαχείριση μεταφορών. Εάν είστε έτοιμοι να εισέλθετε στον 21ο αιώνα (ακριβώς στην ώρα του για τον 22ο!) με τα συστήματα διαχείρισης των μεταφορών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό, ώστε να συζητήσουμε ορισμένες επιλογές για την επίτευξη μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας για την εταιρεία σας — και οι δύο τώρα και στο μέλλον. Η Osage Specialized Transport θέλει να σας βοηθήσει να πάτε την επιχείρησή σας όσο πιο μακριά μπορεί!

Κατηγοριοποιούνται σε: Διαχείριση εμπορευμάτων, Logistics, Εταιρεία Logistics

Schreibe einen Kommentar