Πεζοπορία από τον Πιτ Όσβαλντ | Ένα παιδικό βιβλίο την ημέρα

1
Πεζοπορία από τον Πιτ Όσβαλντ |  Ένα παιδικό βιβλίο την ημέρα

Έκδοση Candlewick

Πεζοπορία: Oswald, Pete, Oswald, Pete: 9781536201574: Amazon.com: Βιβλία

Πεζοπορία: Oswald, Pete, Oswald, Pete: 9781536201574: Amazon.com: Βιβλία

Περίληψη: Ένα αγόρι και ο πατέρας του ξυπνούν τα ξημερώματα για να πάνε για πεζοπορία. Από τις ζωγραφιές που είναι διάσπαρτες για την κρεβατοκάμαρα του αγοριού και τον τρόπο που φαίνεται να ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να ετοιμαστεί, φαίνεται ότι το έχουν ξανακάνει. Οδηγούν έξω από την πόλη και στην έρημο, όπου απολαμβάνουν μια μέρα πεζοπορίας, αναρρίχησης και εξερεύνησης. Βγάζουν φωτογραφίες και βλέπουν τα πράγματα με μεγεθυντικό φακό. Κυνηγούν ίχνη ζώων, βρίσκουν έναν καταρράκτη και σκαρφαλώνουν σε μια βραχώδη κορυφή, όπου βλέπουν φαλακρούς αετούς να πετούν ψηλά. Στο τέλος της ημέρας, είναι πάλι σπίτι, γιορτάζουν με γάλα και μπισκότα και βλέπουν άλμπουμ φωτογραφιών, έχοντας δημιουργήσει άλλη μια ανάμνηση για να μοιραστούν. 40 σελίδες? ηλικίες 4-8.

Πλεονεκτήματα: Τα παιδιά θα θέλουν να βγουν στη φύση όταν δουν όλα όσα έχουν να εξερευνήσουν μέσα σε μια μέρα. Αυτό το βιβλίο γιορτάζει τόσο την πεζοπορία όσο και τη ζεστή σχέση πατέρα-γιου και θα ταίριαζε τέλεια με τη Jennifer Mann Το ταξίδι στο κάμπινγκ. Σίγουρα θα το βάλω στη συλλογή μου „Caldecott contender“ στο τέλος της χρονιάς.

Μειονεκτήματα: Θα το ονόμαζα αυτό ένα βιβλίο χωρίς λέξεις, αλλά αν το κάνω, τα παιδιά είναι βέβαιο ότι θα μου πουν, „Υπάρχει μια λέξη!“ μόλις γυρίσω σελίδα. Μη με ρωτήσετε πώς το ξέρω αυτό. Λοιπόν, εντάξει, θα έλεγα ότι υπάρχουν από 8 έως 12 λέξεις σε αυτό το βιβλίο, ανάλογα με το πώς τις μετράτε.

Αν θέλετε να αγοράσετε αυτό το βιβλίο στο Amazon, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar