Μεταχειρισμένα Κέντρα Συλλογής Μαγειρικών Ελαίων της Aris BioEnergy

2
Μεταχειρισμένα Κέντρα Συλλογής Μαγειρικών Ελαίων της Aris BioEnergy

Ο τομέας του βιοντίζελ είναι ανεξερεύνητος σε μεγάλο βαθμό. Εμείς στην Aris BioEnergy στοχεύουμε να παρέχουμε τα πλεονεκτήματα του βιοντίζελ στη χώρα, δημιουργώντας κέντρα συλλογής χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων σε όλη την Ινδία.

Το 2021, η Ινδία κατανάλωσε εκτιμώμενη ποσότητα πάνω από 22 εκατομμύρια μετρικούς τόνους φυτικού ελαίου. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, η Ινδία κατέχει την τρίτη θέση στον κόσμο για την κατανάλωση πετρελαίου. Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι συμβαίνει στο 90% αυτού του λαδιού; Πηγαίνει κάτω από την αποχέτευση και ρέει μέσα από τα λύματα.

Καθώς η Ινδία διακρίνεται για τις απολαυστικές ινδικές λιχουδιές της, τα περισσότερα από τα φαγητά είναι τηγανητά, όπως samosas, vada pavs, jalebis και πολλά άλλα. Οι Ινδοί είναι οι καλοφαγάδες. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο νόστιμο φαγητό. Επειδή όμως μας γοητεύει το φαγητό, τείνουμε να κλείνουμε τα μάτια στα τοξικά συστατικά που περιέχει.

Το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι είναι ένα αργό δηλητήριο που καταναλώνουμε καθημερινά και μαζί μας το καταναλώνει και η μητέρα φύση. Ο αριθμός των ζημιών που έχουν προκαλέσει οι άνθρωποι στη θαλάσσια ζωή είναι αμέτρητος. Εάν δεν αρχίσουμε να εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αναλάβουμε αυστηρές και σημαντικές ενέργειες για το θέμα αυτό, τότε εκτιμάται ότι τα επόμενα χρόνια η θαλάσσια ζωή θα αφανιστεί.

Το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι βλάπτει στο έπακρο τον ανθρώπινο οργανισμό με τα τοξικά του συστατικά. Απειλητικές για τη ζωή ασθένειες όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης, η χοληστερόλη, η παχυσαρκία και πολλά άλλα εμφανίζονται λόγω της καθημερινής κατανάλωσης χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού.

Εμείς στην Aris Bioenergy, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας της Γης, γι‘ αυτό εργαζόμαστε επίμονα σε αυτό το επάγγελμα για να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι. Το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι που συλλέγουμε μετατρέπεται αργότερα σε BioDiesel. Η συλλογή μαγειρικού λαδιού και η παροχή του σε εμάς όχι μόνο θα βελτιώσει τον κόσμο και την υγεία σας, αλλά θα σας επιτρέψει να κερδίσετε. Ναι καλά διαβάσατε. Μπορείτε να συλλέξετε το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι σας σε σημαντικές ποσότητες και να το πουλήσετε σε εμάς.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε στο να κάνουμε τη Γη υγιή, ελάτε μαζί μας σε αυτήν την ισχυρή αποστολή για να κάνουμε το #HarGharHealthy. Επίσης, εάν θέλετε να πουλήσετε το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι σας, φροντίστε να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια και θα πρέπει να είναι σε σημαντική ποσότητα. Τα σημεία συλλογής μας βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ινδίας. Είμαστε απλωμένοι στα μεγάλα μετρό της Ινδίας.

Από τώρα, στη Μαχαράστρα, έχουμε τα κέντρα συλλογής μεταχειρισμένων μαγειρικών λαδιών στη Βομβάη, την Πούνε, το Ναγκπούρ, το Νασίκ και το Κολχαπούρ. Στο Gujrat, έχουμε το κέντρο συλλογής μας στο Ahmedabad. Η Τελανγκάνα και το Δελχί επικεντρώνονται για τη συλλογή του πετρελαίου από την ανατολική και βόρεια Ινδία αντίστοιχα.

Εάν οποιοσδήποτε Food aggregators θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την αποστολή, μπορεί να μας καλέσει στο +91 7304745554 ή να μας στείλει email στο [email protected]

Schreibe einen Kommentar